A Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajt A Natureta termékcsalád SIAL Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Újra az ANUGÁN! Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT! ÚJ PARADICSOMOS ÉS FOKHAGYMÁS CAMPING TÖMLŐSÖK!

Cégünk, az ERU Food Trading Kft. fő tevékenysége a kiváló minőségű élelmiszerek forgalmazása. Kiemelt figyelmet szentelve a jól ismert, tradicionális Camping ömlesztett sajtoknak. Ezenkívül számos újdonságot, különlegességet is kínálunk partnereinknek. Fontos számunkra, hogy termékeink mind beltartalomban, mind pedig megjelenésüket tekintve megfeleljenek az aktuális fogyasztói igényeknek. Termékválasztékunk kialakítása során szem előtt tartjuk, hogy olyan termékeket vezessünk be a magyar piacra, amelyek újdonságnak számítanak, legyen szó ropogtatnivalókról, delikát zöldségekről, mártásokról és számos egyéb finomságról.

Hírek és újdonságok
A Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajt

Camping Bergkäse

Már kapható az új Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajtunk. Tradicionális recept alapján készítik Tirolban ezt az igazán zamatos, finom kemény sajtot 100 % alpesi tejből. 250g-os kiszerelésben érhető el. Természetesen laktózmentes.

A Natureta termékcsalád

Zöld ajvárA Natureta termékcsalád kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmazó zöldségkülönlegességeit érdemes kipróbálni. Nézze meg kínálatunkat https://www.erufoodtrading.hu/hu/markaink/natureta

SIAL

 

Az idei évben sem hiányozhattunk az élelmiszer előállítók egyik legnagyobb eseményéről, a SIAL-ról, amelynek október 21 és 25. között Párizs adott otthont. A Salon International de l’Alimentation 1967-ben került először megrendezésre, az azóta eltelt több mint 50 évben folyamatosan a világ legszínvonalasabb élelmiszeripari rendezvényei között tartjuk számon. Az idei év témája a modern konyha volt, emellett a bio és diétás élelmiszerek is kiemelt szerephez jutottak.

Az ERU Food Trading Kft. a Royal ERU standján mutatta be a kiállítás közönségének a hazánkban jól ismert és kedvelt Camping sajtokat. Az érdeklődők meg is kóstolhatták új ízeinket, és megismerhették választékunkat.

 Az idei évben is örömmel csatlakoztunk ehhez a különleges eseményhez, és reméljük, hogy két év múlva újra találkozunk!

Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek.

Jó hír a hamburger rajongóknak! A Camping sajtszeletek kínálata ismét új ízzel bővült. Használd hozzávalóként kedvenc hamburgeredhez, vagy melegszendvicsedhez a Camping Cheddar ízű sajtszeleteket.

 
Újra az ANUGÁN!

A kétévente megrendezésre kerülő ANUGA idén október 7-11. között zajlott Köln városában. A világ vezető élelmiszeripari kiállítására és vendéglátóipari szakvásárára 108 országból több mint 7000 kiállító érkezett, és  284.000 m2 -en kínált látni- és kóstolnivalót az érdeklődőknek.
Anyavállalatunkkal, a holland Royal ERU-val ismét közösen állítottuk ki termékeinket, a jól ismert Camping sajtokkal együtt.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Camping sajt ez alkalommal is képviseltette magát az ANUGÁN, és ömlesztett sajtjaink elnyerték a kiállítás látogatóinak tetszését.

 

Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában!

Ezúttal a szeletelt sajtok kedvelőit szeretnénk meglepni egy új, és egyedi ízzel!

Kóstolja meg Ön is a Camping Füstölt ízű szeleteket, amelyek finom, füstös ízzel dobják fel a tízóraira, vagy uzsonnára készített szendvicseket.

 
A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT!

A „mindmegette.hu” tömlős sajt tesztjén első helyezett lett a CAMPING tömlős!
Részleteket a linkre kattintva olvashat: www.mindmegette.hu

ÚJ PARADICSOMOS ÉS FOKHAGYMÁS CAMPING TÖMLŐSÖK!

Kóstolja meg a CAMPING család új tagjait a PARADICSOMOS és FOKHAGYMÁS tömlős sajtokat! Kiváló alapjai szendvicseknek, továbbá remekül felhasználhatóak főtt ételekhez is: ínycsiklandó tésztaszószt és pizzaszószt készíthet velük! 100g-os kiszerelésben kaphatóak.