Lázár Chef Camping sajtos receptjei Új ízek a Camping tömlős kínálatában! Camping rántani- és grilleznivaló sajtok! Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Új Termék! Gourmet Mix SIAL 2018 Újra az ANUGÁN! Új Camping MESE sajtok gyerekeknek és édesszájú felnőtteknek Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT! ÚJ PARADICSOMOS ÉS FOKHAGYMÁS CAMPING TÖMLŐSÖK! ANUGA 2015 - mi is ott voltunk Südi Iringó a CAMPING sajttal táborozott HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny különdíjat nyert a CAMPING tégelyes sajtkrém család MagyarBrands 2014 díjat nyert a Camping!
Újdonság: Camping Laktózmentes sajt termékcsalád

A Camping Laktózmentes sajt termékcsalád válasz egy speciális igényre, és hiánypótló újdonság a magyar piacon. Ez a termékcsalád megkönnyíti, és „ízletesebbé” teszi az életét azoknak, akik laktózérzékenységük miatt mondtak le a selymes sajtkrémekről, a harapnivaló kockasajtokról vagy a sajtszeletekről. A mennyeien krémes, és jellegzetesen Camping sajt ízvilágú termékcsalád nagyszerűen illeszkedhet a laktózmentes diétába, hiszen tejtermékként kálciumot, foszfort, és D-vitamint is tartalmaz, laktózt viszont nem.

 

A világoskék színnel megkülönböztetett Camping Laktózmentes sajt termékcsaládnak 3 tagja van: a Laktózmentes tömlős sajt (100g)- vagy másik nevén sajtrém-, a Laktózmentes kördobozos sajt (140g) és a Laktózmentes sajtszeletek (100g). Akárcsak a Camping márka többi termékét, úgy a Laktózmentes termékcsalád sajtait is bátran ajánljuk szendvicsekhez, melegszendvicsekhez,  nassolnivalónak, vagy multifunkcionális konyhakész alapanyagnak szószokhoz, töltelékekhez, vagy süteményekhez.

További információ a laktózérzékenységről és a termékeről a Camping sajt oldalán itt.

2013.07.02.