Lázár Chef Camping sajtos receptjei Új ízek a Camping tömlős kínálatában! Camping rántani- és grilleznivaló sajtok! Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Új Termék! Gourmet Mix SIAL 2018 Újra az ANUGÁN! Új Camping MESE sajtok gyerekeknek és édesszájú felnőtteknek Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT! ÚJ PARADICSOMOS ÉS FOKHAGYMÁS CAMPING TÖMLŐSÖK! ANUGA 2015 - mi is ott voltunk Südi Iringó a CAMPING sajttal táborozott HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny különdíjat nyert a CAMPING tégelyes sajtkrém család MagyarBrands 2014 díjat nyert a Camping!
MagyarBrands 2014 díjat nyert a Camping!

A Camping sajtok népszerűségét és elismertségét bizonyítja, hogy három egymást követő évben nyert MagyarBrands díjat  a Camping márka. Cégünk mindent megtesz azért, hogy termékeink megfeleljenek a jelenkor elvárásainak, ezért új termékcsaláddal léptünk piacra az idei évben; a praktikus, modern kiszerelésű tégelyes Camping sajtkrémekkel. Ugyanakkor továbbra is hűek maradunk a klasszikus tömlős, és a közkedvelt kördobozos és lapka sajtjainkhoz.

2014-ben ötödször tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség ) alapján a CAMPING igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP200 fogyasztói márka egyike legyen. 

2014.10.08.