Lázár Chef Camping sajtos receptjei Új ízek a Camping tömlős kínálatában! Camping rántani- és grilleznivaló sajtok! Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Új Termék! Gourmet Mix SIAL 2018 Újra az ANUGÁN! Új Camping MESE sajtok gyerekeknek és édesszájú felnőtteknek Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT! ÚJ PARADICSOMOS ÉS FOKHAGYMÁS CAMPING TÖMLŐSÖK! ANUGA 2015 - mi is ott voltunk Südi Iringó a CAMPING sajttal táborozott HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny különdíjat nyert a CAMPING tégelyes sajtkrém család MagyarBrands 2014 díjat nyert a Camping!
Új Camping MESE sajtok gyerekeknek és édesszájú felnőtteknek

A régi idők édes kockasajtja ma tömlős kiszerelésben, megújult receptúrával kapható! A lágy, csokoládés és a sajttortás ízek könnyen a kedvenceivé válhatnak, mivel kiválóan alkalmasak palacsinta tölteléknek, vagy tortakrémnek. Próbálja ki gofrival, vagy reggelire kalácsra kenve. 

Mindenkivel előfordult már, hogy csak egy kis gyors édességre vágyott, próbálja ki az új Camping MESE sajtokat és lepje meg vele magát és családját.