Lázár Chef Camping sajtos receptjei Új ízek a Camping tömlős kínálatában! Camping rántani- és grilleznivaló sajtok! Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Új Termék! Gourmet Mix SIAL 2018 Újra az ANUGÁN! Új Camping MESE sajtok gyerekeknek és édesszájú felnőtteknek Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT! ÚJ PARADICSOMOS ÉS FOKHAGYMÁS CAMPING TÖMLŐSÖK! ANUGA 2015 - mi is ott voltunk Südi Iringó a CAMPING sajttal táborozott HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny különdíjat nyert a CAMPING tégelyes sajtkrém család MagyarBrands 2014 díjat nyert a Camping!
Újra az ANUGÁN!

A kétévente megrendezésre kerülő ANUGA idén október 7-11. között zajlott Köln városában. A világ vezető élelmiszeripari kiállítására és vendéglátóipari szakvásárára 108 országból több mint 7000 kiállító érkezett, és  284.000 m2 -en kínált látni- és kóstolnivalót az érdeklődőknek.
Anyavállalatunkkal, a holland Royal ERU-val ismét közösen állítottuk ki termékeinket, a jól ismert Camping sajtokkal együtt.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Camping sajt ez alkalommal is képviseltette magát az ANUGÁN, és ömlesztett sajtjaink elnyerték a kiállítás látogatóinak tetszését.