Lázár Chef Camping sajtos receptjei Új ízek a Camping tömlős kínálatában! Camping rántani- és grilleznivaló sajtok! Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Új Termék! Gourmet Mix SIAL 2018 Újra az ANUGÁN! Új Camping MESE sajtok gyerekeknek és édesszájú felnőtteknek Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT! ÚJ PARADICSOMOS ÉS FOKHAGYMÁS CAMPING TÖMLŐSÖK! ANUGA 2015 - mi is ott voltunk Südi Iringó a CAMPING sajttal táborozott HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny különdíjat nyert a CAMPING tégelyes sajtkrém család MagyarBrands 2014 díjat nyert a Camping!
SIAL 2018

 

Az idei évben sem hiányozhattunk az élelmiszer előállítók egyik legnagyobb eseményéről, a SIAL-ról, amelynek október 21 és 25. között Párizs adott otthont. A Salon International de l’Alimentation 1967-ben került először megrendezésre, az azóta eltelt több mint 50 évben folyamatosan a világ legszínvonalasabb élelmiszeripari rendezvényei között tartjuk számon. Az idei év témája a modern konyha volt, emellett a bio és diétás élelmiszerek is kiemelt szerephez jutottak.

Az ERU Food Trading Kft. a Royal ERU standján mutatta be a kiállítás közönségének a hazánkban jól ismert és kedvelt Camping sajtokat. Az érdeklődők meg is kóstolhatták új ízeinket, és megismerhették választékunkat.

 Az idei évben is örömmel csatlakoztunk ehhez a különleges eseményhez, és reméljük, hogy két év múlva újra találkozunk!