Új Camping Cheddar ízű tömlős Új Camping Gyulai szárazkolbászos MagyarBrands elismerések SIAL 2022 A Camping Bergkäse, eredeti alpesi sajt A Natureta termékcsalád Új Termék! Cheddar ízű sajtszeletek. Újra az ANUGÁN! Egyedülálló új íz a Camping szeletelt sajtok kínálatában! A CAMPING TÖMLŐS TEJSZÍNES ISMÉT BIZONYÍTOTT!
MagyarBrands 2014 díjat nyert a Camping!

A Camping sajtok népszerűségét és elismertségét bizonyítja, hogy három egymást követő évben nyert MagyarBrands díjat  a Camping márka. Cégünk mindent megtesz azért, hogy termékeink megfeleljenek a jelenkor elvárásainak, ezért új termékcsaláddal léptünk piacra az idei évben; a praktikus, modern kiszerelésű tégelyes Camping sajtkrémekkel. Ugyanakkor továbbra is hűek maradunk a klasszikus tömlős, és a közkedvelt kördobozos és lapka sajtjainkhoz.

2014-ben ötödször tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás) valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség ) alapján a CAMPING igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP200 fogyasztói márka egyike legyen. 

2014.10.08.